Zo brachten onze Nederlandse topvoetballers de kerst door

De Kerstdagen zitten er weer op en langzaam maken we ons op voor het nieuwe jaar. Een mooi moment om eens even te kijken hoe onze Nederlandse topvoetballers de kerst hebben beleefd. Wij zochten de beelden bij elkaar.

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder vierde het Kerstfeest in het bijzijn van vrienden, familie én zijn eigen wijn. Op bovenstaande foto zie je de wijn van Sneijder's eigen merk.

Eljero Elia

Feyenoord-speler Eljero Elia bracht de kerstdagen door met zijn vrouw en drie kinderen. Aan de foto's te zien waren ze op bezoek in Disneyland Parijs.

Maarten Stekelenburg

Naast familie en vrienden gaf Maarten Stekelenburg tijdens Kerst ook aandacht aan de zieke kinderen in het Alder Hey ziekenhuis. Samen met enkele collega's van Everton maakte hij bovenstaande foto.

Georginio Wijnaldum

Ook Liverpool-speler Georginio Wijnaldum besteedde tijdens Kerst aandacht aan de mensen die het minder hebben. Net als Stekelenburg, ging ook Wijnaldum langs in een kinderziekenhuis.

Klaas-Jan Huntelaar

Ook Schalke 04-spits Klaas-Jan Huntelaar vermaakte zich prima tijdens de feestdagen. Zijn zoontje was echter niet in een kerst- maar in een Schalke-outfit te zien.

Jonathan de Guzman

De 29-jarige De Guzman vierde kerst in zijn geboorteland Canada. De speler van Chievo Verona genoot zichtbaar van de rode wijn.

Memphis Depay en Quincy Promes

Manchester United-flop Memphis Depay vierde kerst samen met zijn maatje Quincy Promes van Spartak Moskou. Beide voetballers waren verder nog vergezeld door hun geliefde en vrienden.

Rick Karsdorp

Feyenoord-back Rick Karsdorp genoot tijdens Kerst van een bezoekje aan Curaçao. Dit deed hij samen met zijn geliefde Astrid Lentini.