Zaakwaarnemer: "Sneijder blijft bij Galatasaray"

Wesley Sneijder leek Galatasaray te verlaten als de club uitgesloten zou worden van Europees voetbal. Dit wordt nu echter door zijn zaakwaarnemer ontkracht: "Wesley is heel gelukkig in Turkije."

De topclub uit Turkije wordt mogelijk uitgesloten van deelname aan Europese competities, wanneer blijkt dat ze de Financial Fair Play regels hebben overtreden. Als dat gebeurt blijft Sneijder, in tegenstelling tot eerdere berichten, gewoon in Turkije.

De spelmaker werd onder andere gelinkt aan een miljoenentransfer naar China, maar volgens zaakwaarnemer Guido Albers is dat volkomen onzin: "Wesley is in Turkije heel gelukkig. Hij blijft zijn carrière voortzetten bij Galatasaray."

Volgens Albers heeft de beslissing van de UEFA ook geen invloed op het wel of niet aanblijven van zijn cliënt: "De beslissing van de UEFA heeft geen invloed op de toekomst van Sneijder."

Met Galatasaray staat de 31-jarige middenvelder nu op de derde plaats in de Turkse competitie. Na negentien duels is de achterstand op koploper Fenerbahçe al dertien punten.