WTF! Sekstape van moeder John Terry uitgelekt

Terwijl we in Nederland afgelopen week in de ban waren van Koningsdag, waren ze in Engeland met hele andere zaken bezig. De sekstape van John Terry's moeder is namelijk uitgelekt. De video is onderwerp van gesprek in vrijwel alle media.

Amper een week nadat John Terry bekendmaakte te stoppen als voetballer, verscheen de sekstape van zijn moeder op het wereldwijde web. Hoewel het niet officieel bevestigd is dat de dame in kwestie daadwerkelijk Sue Terry is, twijfelt niemand eraan dat de video echt is. In Engeland is de hashtag JohnTerrysMum inmiddels trending geworden op Twitter.

Hoewel wij normaal gesproken niet vies zijn van pikant beeldmateriaal, gaat deze video ons toch echt even een brug te ver. Niet zozeer omdat het de moeder is van John Terry, maar meer omdat de vrouw in kwestie al behoorlijk op leeftijd is. De beelden zijn dan ook niet erg geschikt om aan te slingeren wanneer je besluit met je vuist in de weer te gaan. 

Mocht je de sekstape van Sue Terry toch willen bekijken, dan adviseren we je even een kijkje te nemen op Twitter, via deze link.

Wel hebben we even de leukste inhakers van Twitter voor je verzameld. Zo krijg je toch nog een beetje een beeld van de toch ietwat onsmakelijke video.