WTF! Ramos vertelt Ronaldo hoe hij Gabi rode kaart moet aansmeren

Sommige voetballers doen er alles aan om hun tegenstander te verslaan. Soms gaan ze hierin een grens over. Tijdens de halve finale van de Champions League leek Ramos ook te ver te gaan door Ronaldo te vertellen hoe hij Gabi een rode kaart kon aansmeren.

Real Madrid won de heenwedstrijd in de halve finale met 3-0, maar in de return had De Koninklijke het een stuk lastiger. Sergio Ramos deed er dan ook alles aan om Atlético Madrid te ontregelen. Nadat de Spanjaard zag dat Gabi een gele kaart kreeg, legde hij Cristiano Ronaldo even piekfijn uit hoe de Portugees Gabi een tweede kaart kon aansmeren.

In onderstaande video is duidelijk te zien dat Ramos tegen Ronaldo zegt dat hij moet doen alsof hij een elleboog ontvangt van de Atletico-middenvelder, de volgende keer dat hij een duel met hem aangaat. Mocht de scheidsrechter Gabi hiervoor nog een gele kaart geven, dan kon hij vertrekken.

Het plannetje van Ramos kwam helaas voor hem niet uit, want Gabi speelde de wedstrijd gewoon uit. Real Madrid wist zich uiteindelijk wel te plaatsen voor de finale.