WTF! 'Rafael deed Sabia terwijl Sylvie er naast zat'

Vandaag kwamen er een aantal zeer opmerkelijke verhalen naar buiten over Rafael van der Vaart, Sylvie Meis en Sabia Engizek. Tijdens de relatie van Rafael met Sylvie zou de voetballer ook seks hebben gehad met Sabia. En Sylvie vond dit prima...

Rafael van der Vaart leidt een turbulent liefdesleven, dat weten we allemaal. De inmiddels 33-jarige voetballer van Real Betis komt - eigenlijk zijn hele carrière al - vaker in het nieuws met zijn privéleven dan met zijn voetbalprestaties. 

Alsof alle perikelen rondom het liefdesleven van Rafael nog niet erg genoeg zijn, komt er vandaag een verhaal naar buiten dat alles nog een stuk ingewikkelder en vooral spraakmakender maakt. Tegenover tijdschrift Story verklaart een andere ex van Rafael, Christie Bokma, dat de voetballer al seks had met Sabia toen hij nog in een relatie was met Sylvie Meis. 

“Rafael vertelde mij dat hij zelfs seks met Sabia had in de badkamer van de echtelijke woning, terwijl Sylvie thuis was!”, aldus Bokma. Volgens haar wist Sylvie ervan maar wilde ze juist dat Rafael vreemd ging. Ze deed dit om zelf ook een reden te hebben om van andere walletjes te snoepen: “Toen het serieus werd tussen Rafael en Sabia, heeft zij hem alles over dat ‘koppelen’ opgebiecht. Hij was verbijsterd, maar zette zich er snel overheen. Hij vond het wel makkelijk om meteen weer een nieuwe liefde te hebben, een vrouw met wie hij het goed kon vinden en met wie hij goed kon praten", zo onthult Christie.

Hoewel de middenvelder van Real Betis het niet lang volhield met Bokma, bleek hij haar dus wel alles verteld te hebben over zijn vorige relaties. Bokma zelf werd overigens ook al vrij snel opzij geschoven en ingeruild voor handbalster Estavana Polman, met wie Van der Vaart nu samen is.