WOW! Lewandowski legt miljoenen neer voor dit optrekje

Robert Lewandowski heeft de Poolse selectie in Frankrijk tijdelijk verlaten om wat privézaken te regelen. De spits van Bayern München moest namelijk even naar Warsaw om een nieuw stulpje aan te schaffen: een gigantisch appartement!

Robert Lewandowski bereidt zich momenteel voor met Polen op de laatste groepswedstrijd tegen Oekraïne. Maar hij kneep er even tussenuit om een privékwestie af te handelen. De topscorer van Bayern München moest namelijk de koop van zijn nieuwe appartement in Warsaw afronden.

Het nieuwe appartement van Lewandowski bevindt zich in Zlota 44, Europa's grootste appartementencomplex. Het gebouw staat op slechts een steenworp afstand van het Poolse Nationale Stadion. 

De prijzen voor een appartement in het complex variëren tussen de 2,5 miljoen en 9 miljoen euro. 

Het optrekje van Lewandowski beschikt over een gigantische slaapkamer, een dinerkamer, zitkamer, keuken, kledingruimte, badkamer suite, luxe spa faciliteiten, een massagekamer, een fitnessruimte, een wijnkelder, een privé bioscoop en een golfkamer. 

Lewandowski zelf legt uit waarom hij dit gigantische appartement heeft gekocht: "Het is belangrijk in mijn vak dat ik altijd faciliteiten van wereldklasse bij de hand heb. En nu zit ik dicht bij het zwemad, de fitnessapparatuur en de spa. Dit was er belangrijk voor mij, het geeft me de mogelijkheid op elk moment mijn trainingen uit te voeren in de beste omgeving."