Vrouw Rooney eist van Everton dat haar man wekenlang niet mag voetballen

Wayne Rooney zit flink in de nesten. De aanvaller van Everton werd twee weken geleden gearresteerd en werd daarnaast ook nog eens gespot met een andere vrouw. Coleen Rooney wil nu dat haar man de komende tijd niet meer speelt voor Everton.

De privéproblemen van Rooney komen nu dus ook op zijn werk terecht. Niet het feit dat hij met drank op achter het stuur is gepakt zou daarvoor de reden zijn, maar wel zijn slippertje dat hij maakte op diezelfde avond. Rooney werd immers staande gehouden in een auto die niet van hem was, maar van een andere vrouw. Rooney zou met deze vrouw op weg zijn geweest naar zijn huis om daar een dolle avond te beleven.

Coleen Rooney, de vrouw van de Everton-aanvaller, wist van niks. Zij was immers met de kinderen op vakantie. Toen zij hoorde van de activiteiten van haar man, heeft ze direct maatregelen getroffen. Zou zou ze haar man even flink de wind van voren hebben gegeven en zou ze aan Everton-trainer Ronaldo Koeman hebben gevraagd of hij even een aantal weken geen beroep wou doen op haar man. Volgens The Sun heeft Coleen om verlof voor haar man gevraagd om de problemen in de privésfeer uit te kunnen praten.

De reputatie van Rooney op het gebied van vreemdgaan is al niet best. De Engelsman zou al vaker buiten de deur hebben gegeten. Het is echter niet alleen zijn vrouw die hij een verklaring schuldig is. Op 18 september moet hij ook voor de recht verschijnen om daar zijn verhaal te doen omtrent het rijden onder invloed.