'Ronaldo vertrekt bij Real Madrid als de club deze spelers koopt'

De toekomst van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid lijkt af te hangen van de activiteiten op de transfermarkt, komende zomer. De Portugese superster wil inspraak hebben op de spelers die aangetrokken worden, en anders vertrekt hij.

Diverse nieuwsmedia, waaronder 90Min.com, laten weten dat Cristiano Ronaldo zijn toekomst bij Real Madrid laat afhangen van de spelers die aangetrokken worden, aankomende zomer. Zo zou De Koninklijke vleugelspeler Eden Hazard van Chelsea hoog op het lijstje hebben staan, en zou het ook een poging willen wagen bij Antoine Griezmann van Atlético Madrid.

Volgens de geruchten is Ronaldo ban dat zijn status als sterspeler op losse schroeven komt te staan wanneer de twee aanvallers richting het Santiago Bernabéu trekken. Hij zou dan ook willen vertrekken wanneer deze spelers daadwerkelijk gecontracteerd worden.

Cristiano Ronaldo ziet liever David de Gea van Manchester United en Bernardo Silva van AS Monaco naar Madrid komen. Laatstgenoemde is een teamgenoot van Ronaldo bij het nationale elftal van Portugal. De Real Madrid-aanvaller is erg onder de indruk van de prestaties van de middenvelder en zou hem hebben aanbevolen bij voorzitter Florentiono Perez.

Mocht Perez de suggesties van Ronaldo niet serieus nemen, dan dreigt de aanvaller met een vertrek. Onder meer zijn oude club Manchester United zou dan een goede optie zijn om zijn carrière nieuw leven in te blazen.