Ronaldo verbood Real Madrid om deze topspelers te halen

Cristiano Ronaldo is al jaren dé grote ster bij Real Madrid. De Portugees is geenszins van plan deze status af te staan, en dus blokkeerde hij afgelopen zomer een aantal grote transfers van zijn club. Dit meldt internetmedium Diario Gol.

Cristiano Ronaldo speelt al sinds 2009 voor Real Madrid en vanaf dag één geniet hij een vedette-status. De Portugees werd voor een recordbedrag binnengehaald en wist de verwachtingen ruimschoots in te lossen. De Madrilenen kunnen en willen niet zonder hem, en daar leek Ronaldo afgelopen zomer van te profiteren. 

De 32-jarige aanvaller is dé ster van zijn club en is geenszins van plan deze status af te staan. Niets of niemand mag de Portugees in de weg staan om te shinen bij De Koninklijke. Toen zijn werkgever afgelopen zomer interesse toonde in een aantal grote namen, stak Ronaldo daar persoonlijk een stokje voor.

Het Spaanse internetmedium Diario Gol meldt namelijk dat de Portugees bang was zijn sterrenstatus te verliezen. Real Madrid toonde onder meer interesse in Zlatan Ibrahimovic, en de Zweed staat er ook om bekend een mannetje te zijn. "Ronaldo heeft zijn veto uitgesproken tegen deze transfer", zo meldt Diario Gol.

Maar ook andere grote namen waren niet gewenst bij Ronaldo. Zo mocht Real Madrid van de Portugees geen werk maken van de komst van Edision Cavani, Kylian Mbappé, Arturo Vidal en topschutter Robert Lewandowski.