'Real Madrid-speler James Rodríguez gaat vreemd met Russisch model'

Diverse Colombiaanse media maken melding van het gerucht dat Real Madrid-ster James Rodríguez het bed zou hebben gedeeld met de Russische Helga Lovekaty. Niks mis mee zou je denken, maar James Rodríguez is al getrouwd met Daniela Ospina...

Onder andere de Colombiaanse roddelwebsite, Los 40 principales, pakt groot uit met het nieuws dat Real Madrid-middenvelder James Rodriguez zijn vrouw zou hebben bedrogen met de - laten we eerlijk zijn - prachtige Helga Lovekaty.

Rodriguez maakt een moeilijk seizoen door bij Real Madrid en mensen beginnen te klagen over zijn sobere spel. Volgens sommige is James te weinig met voetbal bezig en te veel met Helga. 

Ivan Mejia Alvarez, een toonaangevend journalist in Colombia, zegt op de Spaanse tv dat Rodriguez 'hier en daar een vriendinnetje heeft'. 

In het verleden sprak Lovekaty haar bewondering voor de middenvelder van Real Madrid al eens uit. 

De vrouw van Rodriguez, Daniela Ospina, is de zus van Arsenal-doelman David Ospina en verkeert momenteel in Colombia voor de opnames van Dancing with the Stars. Ze heeft zich op dit moment nog niet uitgelaten over de geruchten.

Hieronder een paar foto's van Helga om je een beeld te geven van de zonde die James - al dan niet - is begaan. 

Meer foto's op de volgende pagina.