Real Madrid koopt GEEN nieuwe spelers in januari

De Spaanse topclub Real Madrid zal tijdens de transferperiode in januari geen nieuwe spelers aantrekken. Dit heeft technisch directeur Jose Angel Sanchez bekend gemaakt tijdens de trip van Real Madrid in China.

Na negen competitiewedstrijden heeft Real Madrid al een achterstand van vijf punten op aartsrivaal en tevens koploper FC Barcelona. Ook moet het Valencia CF voor zich dulden op de ranglijst. Menigeen roept dan ook dat Real Madrid versterkingen nodig heeft, maar technisch directeur Jose angel Sanchez wil daar niets van weten.

"We hebben geen plannen om de transfermarkt op te gaan in januari", zo zegt hij. "Het zal een vraag zijn van de trainer van de club en van andere mensen, maar we gaan de transfermarkt niet betreden. En er is ook geen intentie om spelers te benaderen, dat is de waarheid."

Real Madrid werd de afgelopen tijd nadrukkelijk in verband gebracht met onder meer Dele Alli en Harry Kane van Tottenham Hotspur, maar deze transfer zullen dus minstens moeten wachten tot de zomer.