Premier League-spits fixt vier vrouwen, krijgt hem niet hoog, wordt opgepakt

Profvoetballers en prostituees, ze zijn vaak onlosmakelijk verbonden. Maar wanneer ze er vier tegelijk meenemen naar hun hotelkamer, is dat voor de roddelpers reden genoeg om groots uit te pakken. Dit ondervond ook Watford-spits Isaac Success.

Als voetballers hun boekje te buiten gaan, dan staan de tabloids al klaar om er een zoetsappig verhaal over te schrijven. Ditmaal was het de Engelse krant The Sun dat een escapade onthulde: Watford-spits Isaac Success zou met vier prostituees in een hotelkamer zijn beland.

De krant weet te melden dat Success bij een stripclub vier prostituees heeft opgepikt en deze heeft meegenomen naar een peperduur hotel in Londen. Daar betaalde hij de vrouwen 2000 euro om hem eens even lekker te masseren. Tijdens deze massage zette de 21-jarige aanvaller veelvuldig een fles Baileys aan zijn lip. Toen hij na de massage nog even lekker van bil wilde gaan, bleek dat hij te laveloos was om nog iets te presteren.

"Hij moet minimaal twee flessen in één klap hebben leeggedronken. Wat verwacht je dan, als je zoveel drinkt", vertelt één van de dames aan de krant. 

De genotsknots van Success weigerde in actie te komen, en dit was voor de prostituees reden genoeg om hun spullen te pakken. De Watford-speler was het hier echter niet mee eens. Hij begon te schreeuwen en eiste zijn geld terug. 

Er ontstond een opstootje en even later stonden er vijf politiewagens voor de deur om Succes in de boeien te slaan. “Er werd ook wat getrokken en geduwd. Ik had een sneetje in mijn gezicht en een blauwe plek op mijn arm. Ik weet niet hoe dat is gebeurd", aldus één van de prostituees.

De zaak is nu als zijnde 'aanranding' in behandeling bij de autoriteiten. Uiteraard ontkent een woordvoerder van Success alles. "We gaan er alles aan doen om zijn naam te zuiveren", zo luidt het statement. 

Alexis Domerge, één van de dames die betrokken waren: