PIJNLIJK! 'Vriendin Van der Vaart gaat vreemd'

Rafael van der Vaart lijkt een patent te hebben op een rumoerig privéleven. De voetballer vertrok afgelopen week naar FC Midtjylland in Denemarken. In dit land is ook zijn vriendin Estavana Polman actief. Maar de eerste problemen zijn alweer gespot...

Rafael van der Vaart trok vorig jaar zomer van HSV naar Spanje om daar te gaan voetballen voor Real Betis. Hij kende hier een teleurstellend seizoen maar leerde in die periode wel handbalster Estavana Polman kennen.

Rafael was op dat moment nog samen met Christie Bokma. Niet veel later zette hij haar aan de kant omdat hij gevoelens kreeg voor Polman. De twee zijn inmiddels acht maanden samen en dat was voor Rafael reden genoeg om richting Denemarken te vertrekken, waar ook zijn vriendin in clubverband actief is.

Van der Vaart tekende deze week een 2-jarig contract bij Midtjylland FC en kan zo dicht in de buurt zijn van zijn geliefde Estavana. De 24-jarige schone handbalt namelijk zo'n kleine 100 kilometer verderop in Esbjerg. 

Maar zoals wel vaker in het privéleven van Rafael van der Vaart, zijn de eerste problemen al boven water gekomen. Rond het middaguur plaatste Estavana een opvallende tweet waarin ze aangaf te zijn vreemdgegaan. 

"Sorry, ik ben een goed mens en we maken allemaal fouten'', zo schreef ze op haar Twitteraccount. 

Niet veel later werd de tweet verwijderd en kwam Polman met een verklaring: "Dat was ik niet. Iemand heeft mijn Twitter-account gehackt."

Of Estavana daadwerkelijk slachtoffer is geworden van een hacker blijft gissen. 

Deze opmerkelijke tweet kan toegevoegd worden aan de lange rij incidenten die Rafael van der Vaart heeft gekend met zijn relaties. Sinds zijn breuk met de prachtige Sylvie Meis in 2013 heeft de 33-jarige middenvelder al meerdere vrouwen versleten. Onder andere Sabia Engizek en Christie Bokma vielen al ter prooi aan de Heemskerker.