OEF! Deze spelers krijgen een downgrade in FIFA 17

Nadat EA Sports eerder al met een ratingboost kwam voor FIFA 17, komt het nu met een downgrade. De zogenaamde Rating Refresh is al aangekondigd voor de Premier League en de Serie A. De volgende grote namen gaan hieronder lijden...

1. John Terry

John Terry

Chelsea-mandekker John Terry wordt, ondanks een grandioos seizoen van zijn club, niet gespaard door EA Sports. De 36-jarige stopper krijgt een downgrade van 84 naar 82.

2. Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger

Ook United-middenvelder Bastian Schweinsteiger wordt niet ontzien. De rating van de Duitser daalde de afgelopen jaren al flink, en ook nu weer gaat hij achteruit van 83 naar 82.

3. Claudio Bravo

Claudio Bravo

Manchester City-keeper Claudio Bravo gaat ook achteruit in FIFA 17. De keeper daalt van 85 naar 83.

4. Robert Huth

Robert Huth

Ook de regerend lanskampioen wordt niet ontzien tijdens de downgrade. Verdediger Robert Huth is één van de spelers die aangepakt worden. De Duitser gaat achteruit van 80 naar 78.

5. Nicolas Otamendi

Nicolas Otamendi

City-verdediger Nicolas Otamendi wordt lichtelijk aangepakt door EA Sports. De Argentijnse stopper gaat iets omlaag in zijn rating. Hij daalt van 85 naar 84.

6. Carlos Bacca

Carlos Bacca

AC Milan-aanvaller Carlos Bacca zien we na de zogenaamde Refresh Rating ook terug met een nieuwe score. Hij daalt namelijk van 84 naar 83.

7. Alberto Aquilani

Alberto Aquilani

De Italiaanse middenvelder Alberto Aquilani kan ook nog niet imponeren dit seizoen. De speler van Sassuolo daalt daarom in FIFA 17 van 78 naar 76.