Nederlandse ster van Manchester United wil trio met dit topmodel

Fosu Mensah breekt op dit moment door in het eerste van Manchester United, en alle aandacht lijkt de 18-jarige verdediger naar het hoofd te stijgen. Zo probeerde hij afgelopen week samen met een teamgenoot een trio te regelen met een topmodel.

Door een reeks aan blessures werd Manchester United-coach Louis van Gaal dit seizoen gedwongen om een beroep te doen op de jeugd van de club. Onder andere Marcus Rashford en Timothy Fosu-Mensah werden bij het eerste elftal gehaald. De jongelingen grepen deze kans met beide handen aan en behoren nu zelfs regelmatig tot de eerste elf van United. 

Wat met name Fosu-Mensah zich niet lijkt te realiseren is dat goede prestaties gepaard gaan met meer aandacht. Met beide benen op de grond blijven staan is niet iedere rijzende ster op het lijf geschreven. Dat bleek afgelopen week wel toen Fosu-Mensah het topmodel Eglantine-Flore Aguilar benaderde voor een trio. Deze trio zou gecomplementeerd worden door Anthony Martial, ook een jonge speler van Manchester United. 

Het model werd - volgens roddelkrant The Sun - via een videogesprek benaderd door Fosu-Mensah, die eerder die dag al naakte snapchats naar de dame in kwestie stuurde. De verdediger smeekte Eglantine-Flore Aguilar om een trio met hem en Martial te hebben, en gaf haar ook nog de optie een extra vriendin mee te brengen.

Het verhaal word nog gekker wanneer de details uit het gesprek naar buiten komen. Fosu-Mensah zou hebben gevraagd of Agulair wel om kon gaan met 'two black guys', om daar vervolgens aan toe te voegen dat hij gecharmeerd was van vrouwen met een “big ass and big t*ts”. 

Even later werd ook Martial betrokken bij het videogesprek. De Fransman, die eerder gedumpt werd door zijn vrouw nadat hij was vreemdgegaan, kon duidelijk beter met vrouwen omgaan dan zijn 18-jarige teamgenoot.

"Anthony (Martial) was veel charmanter en liever, hij wist duidelijk hoe hij tegen een vrouw moest praten", aldus Agulair. "We hebben een paar minuten in het Frans gekletst. Het was leuk. Even later kwam Timothy (Fosu-Mensah) weer aan de telefoon en ging het alleen maar over sex", zo sluit het topmodel haar verhaal af.

Fosu-Mensah kwam naar verluidt op 13 april in contact met Eglantine-Flore Aguilar toen hij haar begon te volgen op Instagram en haar bikini-foto's begon te liken.