Ex-vriendin Lukaku doet trio in uitgelekte sekstape

Natassia Van Kerkvoorde is een Vlaams model dat beweert ooit het bed te hebben gedeeld met Everton-spits Romelu Lukaka. Enkele jaren terug nam ze een sekstape op en die beelden zijn nu uitgelekt...

Natassia besloot enige tijd terug een trio te doen met een jongeman en Temptation Island-deelneemster Louise. De beelden van deze sekstape zijn nu uitgelekt en daar is Natassia niet blij mee.

“De beelden werden gemaakt met Louises mobiele telefoon in een besloten privésetting, het is nooit de bedoeling geweest dat iemand anders ze te zien kreeg”, aluds Van Kerkvoorde bij monde van haar advocate tegen tijdschrift Dag Allemaal. “De verspreide beelden schaden het imago van mijn cliënte, die een ernstige studente verpleegkunde en een gerespecteerd fotomodel is.”

Volgens Natassia is ze er ingeluisd. Ze ging er vanuit dat het filmpje later door Louise verwijderd zou worden van haar mobiele telefoon. 

Van Kerkvoorde schijnt eerder ook het bed te hebben gedeeld met Everton-aanvaller Romelu Lukaku. De Belgische spits zelf zegt dat er tussen hem en Natassia slechts kortstondig contact is geweest: “Ze is nooit mijn lief geweest. Laat staan dat ik er een relatie mee heb gehad."

De beelden van de uitgelekte sekstape hebben we helaas (nog) niet kunnen vinden, maar we vonden wel enkele leuke foto's op het Instagram account van Natassia. Daar moet je het dan maar even mee doen...