'Einde huwelijk voor Giggs na affaire met deze dame'

Het is over en uit tussen Ryan Giggs en zijn vrouw Stacey. Na een huwelijk van acht jaar heeft de wederhelft van Giggs besloten de stekker uit de relatie te trekken. En terecht, want de Welshman snoepte tijdens zijn huwelijk van meerdere walletjes.

Volgens de Britse tabloids is het huwelijk al drie maanden geleden in het geheim beëindigt. Dit gebeurde vlak nadat Stacey, de vrouw van Giggs, hem betrapte op het flirten met een meisje dat werkte in het restaurant van Manchester United-assistent. 

Het flirterige gedrag van de 42-jarige Welshman was waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen bij Stacey. Het is namelijk niet de eerste keer dat Giggs in verband wordt gebracht met een affaire. Een tijd terug ging de oud-aanvaller van United al vreemd met Natasha, de vrouw van zijn broer, en in 2011 had hij een verhouding met tv-persoonlijkheid Imogen Thomas (foto). 

Al deze affaires samen maakte voor Stacey dat zij haar man niet meer kon vertrouwen. Ze besloot dan ook de stekker uit het huwelijk te trekken. 

Toen dit nieuws naar buiten kwam, gingen enkele tientallen mensen de straat op om het huis van Giggs onder te spuiten met graffiti. Leuzen als 'cheater' en 'was she worth it?' waren goed te lezen op de poort voor Giggs huis. 

De assistent-manager van Louis van Gaal zag de graffiti pas toen hij thuis kwam van een avondje uit. Vanochtend heeft hij de teksten direct laten verwijderen.

Giggs heeft twee kinderen met Stacey: Liberty Beau (13 jaar) en Zachary (10 jaar). 

Het begon dus allemaal in 2011 toen Giggs zich liet verleiden door tv-persoonlijkheid en Big Brother-ster Imogen Thomas. Van haar hebben we enkele foto's weten te verzamelen. Was she worth it, Giggs?