Dubbelganger Claudio Ranieri doet 26 vrouwen in één week

Alan Ashcroft is al tijden fan van Leicester City. Niks bijzonders zou je zeggen, maar de 56-jarige man lijkt sprekend op de trainer van zijn club: Claudio Ranieri. Hier maakte Alan en zijn tampeloeris, na het behalen van de titel, dankbaar gebruik van.

Claudio Ranieri staat sinds vorig seizoen aan het roer als coach van Leicester City. Waar de club vorig seizoen bestempeld werd als absolute degradatiekandidaat, ging het totaal anders. Ranieri en zijn spelers lieten iedereen versteld staan en eindigden als nummer één in de competitie. De 65-jarige trainer presteerde het onmogelijke en wordt nu in Leicester behandeld als een absolute grootheid. 

En wat doe je in zo'n geval als je sprekend op Ranieri lijkt? Precies, je doet alsof je hem bent en je paalt even 26 vrouwen in één week tijd. Althans, dit is wat Alan Ashcroft deed. 

De 56-jarige man is al tijden fan van Leicester City maar lijkt ook als twee druppels water op de Italiaanse oefenmeester van zijn club. Toen Leicester de titel pakte, besloot Ashcroft hier even dankbaar gebruik van te maken. 

De oude snoeperd deed zich voor als de trainer van Leicester City en bond op deze manier binnen no-time 26 vrouwen om zijn tampeloeris. Maar het bleek achteraf wel hard werken voor de genotsknots van Ashcroft, aangezien al deze vrouwen binnen het geringe tijdsbestek van één week hun imago als golddigger kwamen verzilveren.