'Dit is de nieuwe liefde van Cristiano Ronaldo'

Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo lijkt weer hopeloos verliefd te zijn. Ditmaal lijkt het niet te gaan om een hapklare scharrel, maar om een serieuze relatie. De paparazzi legde Georgina Rodriguez en Ronaldo al meermaals vast op de gevoelige plaat.

We berichte op onze website al eerder over Ronaldo en zijn nieuwe scharrel, maar het blijkt nu meer te zijn dan dat. De Portugese superster en mevrouw Rodriguez zouden het naar verluidt maar al te gezellig hebben samen.

Niet geheel verrassend smult de paparazzi van het nieuws dat Ronaldo weer verliefd is. Sinds de 31-jarige Portugees brak met Irina Shayk, heeft hij zich nooit meer lange tijd weten te binden.

Nu hij lijkt hij toch zijn hart te hebben verloren aan Georgina Rodriguez, die hij ontmoette in de VIP-ruimte bij een evenement van Dolce & Gabbana.

Dat het serieus is tussen de twee, blijkt wel uit onderstaande foto. Mevrouw Rodriguez was - samen met Ronaldo's beste vriend - aanwezig in het Santiago Bernabeu om naar de wedstrijd tegen Borussia Dortmund te kijken.

De twee tortelduifjes werden eerder ook al gespot in Disneyland Parijs, toen Ronaldo nog probeerde zich onzichtbaar over straat te begeven. De Portugese superster had vrijwel zijn gehele hoofd bedekt, maar werd helaas toch nog ontdekt door de lokale paparazzi. 

Maar ook gisteren doken er weer privébeelden op van de Real Madrid-aanvaller. Ditmaal was hij net wezen dineren. Niet alleen Georgina Rodriguez was aanwezig bij het etentje, ook Ronaldo's moeder, zoon en vriend waren van de partij. Op de beelden is te zien hoe het gezelschap een restaurant in Madrid verlaat.