Cristiano Ronaldo mogelijk naar MLS: 'Het is wel interessant'

Trekt Cristiano Ronaldo op korte termijn naar Amerika om in de MLS te voetballen? De superster, nu nog actief voor Real Madrid, geeft in een interview met GQ magazine aan dat het zeker een mogelijkheid is.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende grote namen vertrokken naar de MLS. Spelers als David Beckham, Thierry Henry, Andrea Pirlo en Kaká zijn slechts een paar van de legio voorbeelden die er te noemen zijn. Ronaldo ziet zichzelf daar ook wel spelen: "Wat er in Amerika gebeurt is mooi, fantastisch."

De Portugees volgt het Amerikaanse voetbal niet op de voet, maar weet dat het land bezig is met een opmars: "Het wordt beter en het groeit, dat is een goede zaak. Misschien, op een dag, willen wij er ook heen.”

De superster van Real Madrid flirt in het interview met GQ Magazine opmerkelijk veel met de Amerikaanse competitie: "Misschien is de kans aanwezig dat ik er in de toekomst ga spelen. Dat weet je nooit, het is in ieder geval wel interessant”, aldus Ronaldo. “Ik neem het in overweging, omdat voetbal er steeds beter wordt. Waarom niet? Ik denk dat het misschien wel mogelijk is.”

De Portugese superster laat zich de laatste tijd steeds vaker uit over andere clubs en competities. Ook Paris Saint-Germain wordt nog regelmatig genoemd als nieuwe club.