Chelsea-spits zeurt om hogere rating in FIFA 18, EA Sports reageert hilarisch

Michy Batshuayi heeft in FIFA 18 een score van 80 gekregen en was het daar niet mee eens. De spits van Chelsea stuurde ontwikkelaar EA Sports een bericht en vroeg om uitleg. Vanaf dat moment kwam er een hilarische conversatie op gang.

Batshuayi gooide een video op Twitter waarin hij hoofdschuddend te zien was met zijn FIFA 18-kaart. Hij vond zijn rating van 80 duidelijk te laag en vroeg ontwikkelaar EA Sports om uitleg. De maker van het spel liet weten dat Batshuayi eerst maar eens "meer moet scoren." 

De scherpe reactie van EA Sports kon op veel bijval rekenen, want de tweet van de spelontwikkelaar werd duizenden keren geretweet. Ook Batshuayi kon het antwoord wel waarderen, maar gaf wel even een sneer terug aan EA.

"Hahaha goed punt", twitterde de Chelsea-spits terug. "Maar ik doe dit nu al een behoorlijk lange tijd... Zelfs langer dan de laatste keer dat jullie servers goed werkte."

Toen Batshuayi vlak daarna een hattrick scoorde tegen Nottingham Forest, kon hij het niet laten om EA Sports nogmaals om een upgrade te vragen. Hij kreeg zijn zin en werd prompt omgedoopt tot de beste speler van het hele spel. Dat het hier een grap betreft van EA Sports, lijkt ook Batshuayi zich te beseffen.