Alex Morgan doet suip, ruziet met politie, wordt Disneyland uitgetyft

Alex Morgan is de best betaalde voetbalster ter wereld en is het uithangbord van het Amerikaanse vrouwenvoetbal. Afgelopen zondag maakte ze echter geen al te beste reclame door in dronken toestand het aan de stok te krijgen met de politie.

Alex Morgan is bij de vrouwen populair om haar kwaliteiten, bij de mannen toch vooral vanwege haar uiterlijk. De speelster van Olympique Lyon is een grote naam in eigen land, maar haar imago liep afgelopen zondag wel een deukje op. De voetbalster raakte in dronken toestand betrokken bij een opstootje toen ze een bezoekje bracht aan Disneyland. 

Samen met een groep vrienden reisde Morgan naar Florida af om daar een bezoekje te brengen aan Disneyland. Tijdens het uitstapje werd er veelvuldig gesnuffeld aan de alcoholische versnaperingen en hierdoor raakte de groep in de problemen. Toen de vriend van Morgan, Giles Barnes (ook een profvoetballer), voor probeerde te dringen voor het eten, kreeg hij het aan de stok met een andere bezoeker.

De vlam sloeg in de pan en de politie werd ingeschakeld, zo meldt de BBC. De wetshandhavers verzochten Barnes om het café te verlaten, maar Morgan liet dat niet zomaar gebeuren. In beschonken toestand besloot ze de politie meermaals uit te schelden. Uiteindelijk werden de betrokken uit Disneyland verwijderd. 

Even later bood Morgan via Twitter wel haar excuses aan. "Ik wil me verontschuldigen voor de situatie van afgelopen weekend. Ik zal hiervan leren en zorgen dat het niet weer gebeurt", zo schreef ze.

Even daarvoor was het nog wél gezellig....